Anna Dèlia Gisbert “Taes” cap de llista de Compromís Benilloba

La setmana passada, l’executiva local de Compromís Benilloba per unanimitat va elegir a Anna Dèlia Gisbert com candidata a encapçalar la llista de la coal·lició a l’ajuntament de Benilloba.

La candidata de la coalició econacionalista és doctora en biotecnologia per la Universitat Politècnica de València i enginyera agrònoma per la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx, a més de titulada superior en Prevenció de Riscos Laborals i professora de secundària. Ana Dèlia atresora un àmplia experiència professional en diferents camps, com la gestió del taller d’ocupació que ha dirigit durant el darrer any a l’Ajuntament de Muro.

Alacant. Anna DèliaAlacant. Anna DèliaLa candidatura d’Anna Dèlia Gisbert, Taes, va ser ratificada també el passat dissabte a València en l’acte central de proclamació dels candidats i candidates de Compromís a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, en el qual ja va participar com a cap de llista per Benilloba.

Segons la candidata a l’alcaldia, “Compromís es presenta a Benilloba amb l’objectiu de contribuir a millorar el benestar dels veïns i les veïnes del poble, amb una proposta molt clara que es basa en la transparència, la participació i la responsabilitat. Tres eixos que volem que es convertisquen en ensenya al nostre ajuntament. Benilloba ha de ser capaç de posar en valor el seu patrimoni i fer d’aquest un referent. L’ajuntament, que no és altra cosa que el responsable de fer que la política siga útil per a les persones, ha de ser capaç de generar sinergies i trobar solucions als problemes de les persones, amb idees i propostes positives”.

Anna Dèlia explica com serà l’ajuntament de Benilloba amb un govern de Compromís: “nosaltres no entenem la política com una cosa que es fa cada quatre anys, amb tot un seguit de promeses per a endolcir les orelles dels votants. Des de Compromís entenem la gestió com una responsabilitat que s’exerceix cada dia, en contacte amb les persones, escoltant i treballant les possibles solucions als problemes, explicant què fa l’ajuntament, on van a parar els diners que s’hi gestionen i preguntant, demanant l’opinió sobre les qüestions que afecten Benilloba”.

Per últim, Anna Dèlia Gisbert ha defés el model de gestió de Compromís. “Una forma de governar participativa, en la qual qualsevol veí sàpia exactament en cada moment que s’està fent a l’ajuntament, puga conéixer els pressupostos, opinar i fer propostes, perquè entre tots, les coses sempre es fan millor. Com diu la dita popular: “Quatre ulls veuen més que dos”, i tot un poble, ben gestionat, ho farà millor que una sola persona”.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *