Resum jornada “Botànica Festiva”

El passat 22 de maig l’etnobotànic i divulgador científic Dani Climent va fer una ruta guiada pel poble de Benilloba on va enllaçar distints aspectes de la cultura, el santoral i les plantes del nostre poble.11076271_1059396724074718_5420122638533229880_n

La primera part de la ruta va tindre lloc pels carrers de Benilloba, on Climent es fixava als diferents taulells on apareixen Sants per explicar i relacionar l’iconografia d’aquests amb les plantes i fets de la nostra cultura que la major part dels assistents desconeixien.

Una vegada acabada la ruta, a l’església, Climent va fer la ponència “Botànica festiva” on va explicar la correlació de les plantes i les festivitats que mes a mes recorren el nostre calendari. A continuació teniu íntegra la ponència, gravada pels amics de diània.tv:

A l’activitat, organitzada per Compromís Benilloba hi van acudir més de 70 persones entre la ruta guiada i la ponència.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *