Reunió de Compromís Benilloba amb el rector de la Universitat d’Alacant Manuel Palomar

La setmana passada la nostra candidata, Anna Dèlia Gisbert “Taes” es va reunir amb el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, juntament amb els candidats de Compromís per Alacant, Natxo Bellido, i el candidat de Compromís per Sant Vicent, Ramón Leyda.

A la reunió, els candidats i el rector van estar intercanviant les idees i propostes per a aprofitar les oportunitats que pot oferir la Universitat, com l’oferta cultural per als pobles, l’activitat a les seus universitàries com la de Cocentaina i la possibilitat de desenvolupar a Benilloba iniciatives formatives des de la UA.
La Universitat d’Alacant porta 30 anys sent la institució acadèmica més important de la província d’Alacant, on imparteix més de cinquanta titulacions i que compta amb seus universitàries al llarg de tot el territori.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *