Compromís Benilloba presenta la seua candidatura a la ciutadania

La candidatura de Compromís per Benilloba es va presentar en societat el passat dissabte en un acte públic a la plaça de la Font malgrat la prohibició inicial de la Junta Electoral, que dimarts 14 havia censurat l’acte al considerar que “es podrien captar sufragis per a la candidata”.

La candidata a l’alcaldia per Compromís a Benilloba, Ana Delia Gisbert “Taes”, es va mostrar sorpresa per la forma d’actuar de la Junta Electoral “amb una qüestió tan clara com és un acte de presentació de la llista municipal, previst clarament en la normativa electoral, la qual o no es coneixen o van decidir obviar en la seua decisió inicial”

L’acte que estava previst que es realitzara a la Casa de la Culutura, finalment  es va organitzar a la plaça de la Font, a l’aire lliure, on es va presentar el lema local de Compromís “Benilloba, en bones mans” i els diferents membres de la llista per als comicis del pròxim 24 de maig.10426086_1077185588962498_928764662611323033_n

Com a mestre de cerimònies va actuar Tomàs Mestre, actor, autor i director teatral, a més de candidat autonòmic de la coalició, qui va anar cridant un a un a tots el membres de la candidatura: Elia Julia Ripoll; Juan Luis Bonet “Juanlu”; Amparo Garrido; Juan García; Jordi Jimenez “Peine”; Germán González i Ana Delia Gisbert “Taes”.

Jordi Jiménez va destacar “la importància de fer un pas endavant i treballar per a construir una Benilloba millor per a totes i tots”, el número dos de la llista, Germán González, en la seua intervenció, va voler incidir en “la importància de la participació en la vida política i social del poble, que hem de fer entre tots” i va repassar algunes de les necessitats que té Benilloba, com el manteniment de la piscina i les instal•lacions.

Ana Delia “Taes” va agrair la presència de “tanta gent malgrat els increïbles impediments de la Junta Electoral” i va mostrar el seu convenciment que “Benilloba estarà en les millors mans després de les eleccions, persones honestes i compromeses que formem la llista de Compromís i que tenim en la transparència, la participació i la gestió eficient, la base de la nostra proposta per a construir una Benilloba per a totes i tots. Pensant en les necessitats de les persones majors i també dels joves i en el futur d’un poble on hem de poder viure amb totes les garanties”.10423304_1077185428962514_5198929926597074078_n

La candidata, en una clara referència a la Junta Electoral va afegir que “ací, hui, no es pot demanar el vot i nosaltres no pensem demanar-lo. Cadascú haurà de decidir lliurement a qui votar, però per a fer-ho, ha de poder rebre tota la informació, per això estem ara i ací malgrat tot, per explicar qui som i quines propostes tenim”.

A la presentació també van assistir els alcaldes de Muro i Agullent, Rafa Climent i Jesús Pla, tots dos de Compromís, que van ser els encarregats de tancar l’acte. Pla va explicar la importància de la planificació i la gestió prudent dels diners públics, pensant en no gastar més del que té l’ajuntament, sent realistes i fent pressupostos equilibrats.

Rafa Climent, per la seua banda, va elogiar Ana Delia, amb qui ha treballat a l’Ajuntament de Muro on, l’ara candidata de Benilloba, ha sigut durant un any directora d’un Taller d’Ocupació. Climent va voler destacar la seua capacitat de lideratge i de treball en equip, “una fórmula d’èxit que juntament amb la planificació, la transparència i el sentit comú, ens permet fer funcionar les coses correctament”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *